Uitdaging met Sketch ( de nieuwe sketch word geplaatst op 1 januari)

                        uitdaging met sketch

Hallo allemaal

Voor de dames die graag met een sketch werken hebben we een hele leuke uitdaging.
Voor de dames die nog nooit met een sketch gewerkt hebben is dit ook een hele leuke uitdaging om te doen.
Elly uit ons Design team heeft een hele leuke sketch voor jullie gemaakt waar jullie mee aan de slag kunnen gaan, het kaartje of de kaartjes die jullie met de sketch gemaakt hebben kunnen jullie op onze facebook groep Creatief met Craft Sensations  plaatsen daar zal een speciaal album gemaakt worden voor de sketch kaartjes.
Je kunt je kaartje tot en met 28 januari inleveren en op 29 januari gaat het Design team hier random een winnaar kiezen en de winnaar ontvangt een leuke prijs van Craft Sensations.Waar moet je kaartje aan voldoen om kans te maken op de prijs


- De sketch moet duidelijk zichtbaar terug te zien zijn op je kaart de sketch mag ook gedraaid of gespiegeld gebruikt worden

- het cardstock/design papier moet van Craft Sensations zijn. Probeer verder zoveel mogelijk Craft Sensations producten gebruiken op je kaart andere merken mag je er ook wel bij gebruiken natuurlijk maar zien we het liefst zoveel mogelijk Craft Sensations op jou kaart terug.
- Je kaart moet in het fotoalbum (album sketch kaart) geplaatst worden op onze facebook groep
- 1 foto per kaart mag er in het album geplaatst worden daar naast mag je de wel meerdere foto's van je kaart in het forum plaatsen.
- Je mag maximaal 3 kaarten inleveren.Dit is de sketch van deze maand

Sketch Sandra van Kleef


Sketch Elly Claessen


Sketch Miriam Lepelaars
Sketch Desiree Clijsen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten